IPE

  • slide1
  • slide2
  • slide3

Welkom

Industrial Process Equipment is reeds meerdere jaren actief in de verkoop van corrosiebestendige materialen en apparaten voor verschillende soorten industrieën. De bedrijven waarvoor zij exclusief vertegenwoordiger zijn, maken producten en installaties die aan de allerhoogste kwaliteitseisen beantwoorden.

sgl

SGL Group

SGL is één van de wereldleiders op het vlak van grafiet en carbon. De afdeling Process equipment bouwt apparaten zoals warmtewisselaars en pompen, maar ook sleutel op de deur installaties.

schnabel

Dr Schnabel

Dr Schnabel werd recentelijk opgenomen in de SGL Group en staat voor kwaliteitsvolle apparatenbouw in staal-PTFE. Dit naast standaardproducten zoals compensatoren en dip-pipes …

steuler

Steuler KCH

Keramchemie is sedert vele jaren een begrip in de kunststof apparatenbouw. De overname door de Steuler Group heeft hun positie op deze markt en vooral op het vlak van de zuurbouw verstevigd.

tantec

Tantec

Tantec is een Duits bedrijf nabij Frankfurt gespecialiseerd in apparatenbouw en onderdelen in Tantaal. Dit materiaal is bestendig tegen zeer agressieve producten.

celsius

Celsius

Celsius, gelocaliseerd in de nabijheid van Lyon, is een bedrijf gespecialiseerd in het maken van energiemodules voor de farmaceutische- en de fijn-chemie

vitherm

Vitherm

Vitherm is een producent van platenwarmtewisselaars. Hun uniek concept en compatibiliteit met bestaande toestellen, maken van Vitherm een competitieve leverancier op deze markt.

Industrial Process Equipment

Zandvoorstraat 10
IZ Mechelen Noord IIC
B-2800 Mechelen
Tel. +32 15-29 28 10
Fax. +32 15-29 28 15
Mail. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.